O nás

Kdo jsme a jak fungujeme?

Jsme parta ajťáků, která ve volném čase prozkoumává moderní technologie. V roce 2019 jsme se dostali k 3D tiskárnám. Začínali jsme u nejlevnější domácí tiskárny, Creality Ender 3. Každý jsme postupem času získali důvěru ve vlastní schopnosti a z původních tiskáren zbyla jen kostra, vše ostatní jsme upgradovali. Přitom jsme se naučili vyřešit většinu problémů jak s hardwarem tak se samotným tiskem.

Pustili jsme se do tisku složitějších materiálu a z hobby se stal nástroj nejen pro rodinu, ale i pro známé.

Proč si zvolit nás

Expertní znalosti

Naše zkušenosti v oblasti 3D tisku jsou výsledkem let praxe a intenzivního studia. Rozumíme hardware i procesu tisku jako málokdo.

Moderní technologie

Jsme na špičce technologického pokroku. Používáme nejmodernější 3D tiskárny, které umožňují přesný a efektivní tisk.

Kvalitní materiály

Naše produkty jsou vytvářeny z filamentu od osvědčených výrobců. To nám umožňuje garantovat vynikající kvalitu výsledných výrobků.

Spolehlivost a rychlost

Své zakázky plníme včas a s vysokým standardem kvality. Chápeme, že čas je cenný, a proto se vždy snažíme dodržovat termíny a předčit očekávání našich zákazníků.

3D tisk nezná skoro žádné limity

Jsme vám vždy
k dispozici

Není nic horšího, než když se člověk v noci probudí s neodkladnou myšlenkou tvořivosti a nemá se o ní s kým podělit. Ozvěte se klidně ve 3 ráno, zohledníme to při výpočtu finální ceny 🙈

Vyzkoušejte naše služby!

Zkuste vyplnit nezávaznou poptávku, na oplátku vám zdarma řekneme, za jak dlouho vaší myšlenku zhmotníme a kolik to bude stát.