Barevný 3D tisk

Nekonečné možnosti vytváření originálních reklamních předmětů, jedinečných dárků a přesných modelů. Umožňujeme kombinovat několik barev pro vytvoření detailních výsledků.

Reklamní předměty

Barevný 3D tisk otevírá nekonečné možnosti pro kreativní a unikátní design. Umožňuje kombinovat několik barev najednou a dosáhnout tak nevídaných výsledků. Ať už potřebujete zvýraznit logo vaší firmy nebo vytvořit reklamní předmět,  barevný 3D tisk vám nabídne přesně to, co hledáte.

Od broží a náramků s logem vaší firmy až po plně přizpůsobené modely produktů. Každý předmět je možné upravit a vytisknout ve vašich korporátních barvách.

Jedním z fascinujících způsobů využití barevného tisku je Lithophane. Lithophane je 3D tisknutý obrázek, jehož kontury po prosvícení světlem vyniknou a vytvoří úžasný vizuální zážitek. Takovýto předmět může být dokonalým dárkem pro vaše klienty, zaměstnance nebo pro vaše blízké.

Barevný tisk také umožňuje vytváření plně přizpůsobených cenově dostupných modelů budov nebo jiných struktur. Také může být využit k vytváření přesných barevných modelů produktů, které lze použít pro vizualizaci a plánování marketingových kampaní.

Kombinování barev

Barevný 3D tisk umožňuje kombinovat několik barev najednou pro dosažení detailních a jedinečných výsledků.

Reklamní předměty

Využijte barevný 3D tisk k vytvoření originálních reklamních předmětů jako jsou brože, náramky, nebo modely s logem vaší firmy.

Lithophane

Barevný 3D tisk nabízí možnost vytvářet unikátní Lithophane obrázky, které při prosvícení světlem ožívají.

Ověření konceptu

Barevný 3D tisk může vytvořit plně přizpůsobené a cenově dostupné modely budov nebo jiných struktur.

Vizualizace produktů

Vytvářejte přesné barevné modely vašich produktů pro vizualizaci a plánování marketingových kampaní.

Přizpůsobitelnost

Každý 3D tisk je plně přizpůsobitelný vašim potřebám a představám.

Příklady barevného tisku

Vyzkoušejte naše služby!

Zkuste vyplnit nezávaznou poptávku, na oplátku vám zdarma řekneme, za jak dlouho vaší myšlenku zhmotníme a kolik to bude stát.